Blid Sex, Romantik

10 Grunde til at sexlegetøj er frækkere end nogen sinde før

10 grunde

Hvis man slår op i en ordbog fortæller den os at et ‘sexlegetøj’ er en ting eller et redskab man anvender i forbindelse med seksuelle aktiviteter, og at hele 42 procent af de danske kvinder mellem 15 og 65 år forlyster sig med en vibrator, dildo eller andet sexlegetøj (Ritzau2009).

Sexlegetøj kommer i mange former og til mange forskellige formål. Der er blandt andet anal plugs, nipple klemmer, dildoer, vibratorer og meget, meget mere! Tænk blot på Fifty shades triologien og den hotte Mr. Greys røde rum.
Mange tænker ret konservativt når de tænker sexlegetøj og ser det som noget der moralsk er forkert, måske endda en synd. På den anden side er der også dem der omfavner sin seksualitet og køber legetøj med stolthed og nydelse, også de kende, som for eksempel Rihanna gjorde det i en parisisk sexshop. Så nej, det er altså ikke kun for dem med erotiske tendenser og de allermest kinky!
Sex skaber glæde, reducere stress og giver os et større overskud i hverdagen, så hvorfor ikke gøre den bare det bedre? En undersøgelse lavet af forskere på Indiana Universitets, center for seksuel sundheds promovering, viser at de fleste faktisk er positive overfor en kvindes brug af vibratorer og at vibratorer faktisk er associeret med høj seksuel tilfredsstillelse – så hvorfor ikke bare kom i gang med at gøre livet det lidt bedre? Hvis du nu alligevel har brug for lidt mere overtalelse kommer her 10 Grunde til at du burde købe sexlegetøj:

 

1. Det letter presset!

Uanset om du er i et længerevarende parforhold eller om du blot er sammen med en bolleven, er der et underlæggende pres på at sex skal være godt for begge… Meeeen, vi kan ligeså godt være ærlige – kvinder skal bare gerne kæles lidt ekstra for, for også at opnå klimax! En undersøgelse lavet af Kinsey Instituttet, viser faktisk at helt op til 70 procent af kvinder har behov for stimulering af klitoris, for at kunne opnå en orgasme. Og jo, en hånd og en tunge kan nå rigtig langt, men med en makker i form af en lille vibrator eller andet legetøj sørge for at orgasmen bliver leveret og fokusset kan dermed rettes mod en god omgang sex!

 

2. Letter også presset på den anden part!

Ikke kun manden føler presset for at kunne give kvinden en orgasme, men din kvinde føler også et pres for at levere en orgasme og give dig en samtidig. Uanset hvor godt i kender hinanden og hvor lang tid i har været seksuelle partnere kan det stadig være en udfordring at præcis finde det rigtige spot, hver gang. Det er netop her hvor sexlegetøj igen kan have en positiv effekt. Det er produceret og designet netop med formålet om at kunne give orgasme og ramme netop de heeeeelt rigtige steder. Det tager presset af begge parter og sex bliver noget nydelsesfyldt, komfortabelt og afslappende for jer begge.

 

3. Kan være med til at give flere orgasmer i streg!

Vi har allerede slået fast hvordan presset kan blive taget af under sex, og nogle af fordelene ved at anvende sexlegetøj. Ved at presset forsvinder vil der være en større sandsynlighed for at skabe rum til flere orgasmer efter hinanden! Overvej det lige engang, et stykke legetøj som rammer liiige nøjagtig det rigtige sted, igen og igen oooog igen og at du dermed kan fokusere alt din energi på andre erogene og stimulerende zoner end blot forneden – denne intensitet kan være med til at give en nat fuld af orgasmer!

 

4. Giver hånden en pause

Tungen, hånden og dine læber gør det meste af arbejdet når det kommer til oralsex. Men at skulle synkronisere alle tre legemer til at kunne yde sit bedste hele vejen igennem er svært. Og lad os bare være ærlige – hånden kan blive træt eller ligefrem gå i krampe. Men man ønsker heller ikke at skuffe sin partner når hun ligger der i sin nydelsers vold! Det er netop her en god lille kraftig vibrator ville være en god hjælp. Hånden kan få en velfortjent pause og partnere er stadig høj på nydelse!

 

5. Giver jer muligheden for at udforske

Vi kender det næsten alle, når vi når til et punkt hvor sex kan blive så forudseeligt og trivielt at det bliver kedeligt… STOP lige der! Det er netop det der ikke må ske i et forhold, sex skal aldrig blive kedeligt, men være et sted for intimitet og nydelse. Og derfor opfordre sexologer ofte par til at udforske hinanden og gå lidt på opdagelse i nydelsernes verden. Og det er netop her sexlegetøj kan komme ind i billedet. Sexlegetøj opfordre netop til at flytte grænser og udforske hinanden på en sund, god og nydelsesfuld måde. Forstil dig netop en vibrator du kan fjernstyre eller måske prøve at blive bundet til sengen! – du vil måske opdage nogle ting du virkelig tænder på og måske andre ting som ikke er dig. Men kast dig ud i det, gerne inden det bliver trivielt!

 

6. Gør fantasi til virkelighed

Fantasierne eksistere over alt! Du har måske set det i en pornofilm. En kvinde bundet til sengen, stimulerer nipples og klitoris med en vibrator og måske endda dobbelt penetrering med dildoer! Og nogle gange fanger du måske dig selv i at tænke… kan jeg også det? Og svaret er JA! Find endelig din indre Mr. Grey frem og riv fat i din kvindes fletning, mens hun puster af pirrende forventning til hvad du nu vil gøre ved hende! Hiv alt legetøjet frem for gemmeren og brug en hel weekend blot på at nyde hinanden.. Vær ikke genert – din kvinde vil elske at finde sin indre Anastasia frem og så længe i begge er enige om ‘spillereglerne’ kan vi garantere for en hed omgang!

 

 

7. Sexlegetøj er et godt alternativ, hvis nu din partner ikke liiiige er til stede!

Vi kender det alle – partneren er på en eller anden, mindre eller længere tur og du er SÅ liderlig! Man vil selvfølgelig helst nyde en god omgang langgymnastik med partneren, og utroskab er helt udelukket – Her kan sexlegetøj være et rigtig godt alternativt. Man behøver ikke lide helt indtil partneren igen er hjemme og man kan i mellemtiden fantasere om de frække ting man vil gøre ved hinanden når man igen er genforenet!

 

8. Sexlegetøj gør bare sex det bedre!

Når missionæren er den stilling der bliver anvendt mest og doggy er til når i skal ‘eksperimentere’ lidt. Så er sex blevet for forudsigeligt og trivielt! Problemet med ganske almindelig ‘vanilla sex’ er simpelthen at der ingen spænding er i soveværelset længere. Men her er sexlegetøj en god ting! Det kan give en lidt større variation og endda frigøre en hånd eller to til at udføre andre pirrende opgaver!

 

9. At shoppe efter legetøj sammen skaber et stærkere bånd!

At Rihanna i Paris brugte mange penge på sexlegetøj, ville kunne få nogle til at vende øjne og sige at hun ikke ligefrem fremstår som en rollemodel… her er vi dog ikke enige! Tværtimod kan det at tage sin partner med ud og købe sexlegetøj være en utrolig god oplevelse! Man lærer om hinandens grænser, fantasier og får sikkert også nogle gode grin ind i mellem. Man slipper fantasien løs sammen og går på opdagelse i et univers skabt til nydelse! Et godt tip: Vær ikke bange for at tale med ekspedienten! De arbejder der og har forstand på sexlegetøj, anvendelse og vedligeholdelse!

 

10. Det føles bare GODT!

Sex er godt, sex er dejligt og sex er langt mere end blot et basisk behov vi skal have opfyldt! Det må gerne være spændende og sjovt og virkelig godt! Den rigtige brug af sexlegetøj giver også god sex og giver anledning og lyst til endnu mere god sex. Når man har god sex og får en orgasme frigives hormoner som gør os glade, veltilpasse og afslappet. Det ikke blot føles godt, det er godt for kroppen og for vores velvære!
Undersøgelse viser faktisk at kvinder som anvender vibratorer har en højere sexlyst og oftest bedre sex – det får os simpelthen til at have det godt! Men det handler jo ikke kun om selvtilfredsstillelse, men også nydelse og intimitet sammen, som der kun bliver mere af når det er godt. Med andre ord… Underminer ALDRIG brugen af sexlegetøj! Det kan gavne helbredet og parforholdet og vise dig nydelse af højder du aldrig har drømt om at skulle opnå!

… Hvad venter du på? Afsted med dig, få investeret i sexlegetøj og begiv dig ud i flere timers god nøgenleg!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *