Love4all er en virksomhed baseret på mangfoldighed og rummelighed, vi tror på at der skal være plads til alle og det vil også komme til udtryk i webshoppen, hvor du forhåbentlig ville kunne finde et produkt der passer præcis til dig/jer uanset hvilke præferencer i må have. Vi sælger voksent legetøj i alle afskygninger og størrelser.

”We aim to please”

Vi er en lille privat drevet virksomhed som går op i kvalitet og ønsker at tilfredsstille jeres ønsker – så hvis ikke du finder det du måtte mangle i webshoppen eller har ønsker til varesortimentet så skriv endelig til os.

Vi består af et lille team på 3 personer som arbejder for at skabe en god stemning og et godt velvære og da vi ved hvor privat en ting det kan være at bevæge sig ud af soveværelset og herind for at finde inspiration og leg sætter vi selvfølgelig fokus på diskretion og vi sender derfor ALLE vores pakker i neutral emballage. Har du spørgsmål til produkterne, webshoppen eller andet kan vi kontaktes på følgende. Telefon: 31 77 99 35 Eller send en mail til ml@love4all.dk og vi vil svare hurtigst muligt.